Chocolate Chip Cookies!

I går var jeg bare i kæmpe hygge humør. Mest fordi vejret skreg af indendørs putte-i-dyner-se-film-og-drikke-te-hygge! Og det var så også det det blev til! Jeg begav mig ud i det danske efterårsvejr, for at købe ingredienser til de bedste cookies i verden! Cookies præcis som de skal smage, præcis som de smager i USA. – de skal nemlig være sprøde og lækre udenpå og bløde og smeltede indeni. Mums!

20121122-233534.jpg

AMERIKANSKE CHOCOLATE CHIP COOKIES
(ca. 12 store)

120 gr. grofthakket mørk chokolade eller chokoladechips
135 gr. rørsukker
125 gr. blødt smør
1 æg
1/4 tsk. fint salt
1 vaniljestang (korn af)
180 gr. mel
1/2 tsk. bagepulver

Forvarm ovnen til 180 grader.

Rør smør, sukker og vaniljekorn godt sammen.

Tilsæt æg og salt.

Sigt mel og bagepulver i dejen og vend chokoladen i.

Del dejen i 12 og form små bolde. Sæt på bageplade (2 plader med 6 på hver). Tryk boldene let flade, men ikke for meget, da de flyder ud under bagning.

Bag ved 180 grader på næstnederste i rille i 9-11 minutter. De er færdigbagte, når kanterne er let gyldne. Vælger man at lave flere små cookies i stedet for 12 store forkortes bagetiden med et par minutter.

Lad cookies’ne køle af på en bagerist (træk dem over på bagepapiret eller flyt dem én for én med en spatel) men husk at smage en lun cookie, inden de er kølet helt af, for de er bare aller-allerbedst, når de stadig er lidt lune og chokoladen er lidt smeltet : )

Opskriften er lånt fra: http://www.mitlivskogebog.com/2012/08/chocolate-chip-cookies.html?m=1

20121122-234212.jpg

Blog you on the flippy

/Camilla

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s